Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ivy Bears téli hajkúra

Ivy Bears téli hajkúra
Közeleg a tér, ezért néhányunknak szüksége lehet egy kis hajvitamin kúrára. Erre mi az Ivy Bears-t ajánljuk. Nézzük, mit tud, és mikor érdemes használnod!

Milyen az egészséges haj?

Az első kérdésünk mindjárt az, hogy hogyan állapíthatjuk meg, hogy egészséges-e a hajunk? Igazából ez egyszerű, mert a haj állagából, megjelenéséből is látható, hogy milyen állapotban van. Az egészséges haj ugyanis sűrű, és a természetes színe is élénk. Tapintása selymes, állaga pedig rugalmas. A haj pedig fényes. 

Miért ezek a komoly elvárások? Valójában ha szakértői szemmel nézzük, akkor a haj megjelenése annak állapotának, egészségének, sőt, akár az egész test egészségének a tükre. Mivel az elvárt rugalmassága, és puhasága a víztartalmából ered. Emellett a proteinkészletétől, a haj szerkezetének egészséges felépítéséből adódik. Ezt pedig a megfelelő mennyiségben bevitt fehérjék és vitaminok eredményezik.

Mikor lehet szükség hajvitaminra?

Gyakran előfordul, évszaktól függetlenül is, hogy a haj mattá, szárazzá, ezáltal töredezetté, és kócossá válik. Ezt külső hatások is okozhatták, például a hajfestés, az UV-sugárzás, vagy a párás, nyirkos levegő. Ha nagyon le van amortizálódva a hajad, akkor egy hajkötéssokszorozó kezelés lehet a megoldás. Ha azonban nem a külső tényezők okozták a hajad szerkezetének romlását, akkor előfordulhat, hogy néhány tápanyag és vitamin hiányzik a szervezetedből. Ilyenkor mindenképpen szükséged lehet egy kis vitamin turbózásra, például egy őszi-téli haj vitaminkúra keretén belül. Persze a külső hatások miatt töredező hajon is segíthet, hiszen a természetes kötőanyagok beépülése mindenképp jót tesz a hajjal. Azonban ha a vitaminhiány a probléma gyökere, akkor minél hamarabb érdemes lépned.

Az Ivy Bears hajvitamin

Mi az Ivy Bears ® a szépségvitamin hívei vagyunk. mivel ez a  gyümölcsös gumicukor tele van nagy dózisú vitaminkomplexekkel. Olyan vitaminokkal, melyre a hajadnak van szüksége. Igazi ízbombák, melyek belülről támogatják a szépséget. 

Az Ivy Bears ® -t úgy tervezték, hogy ezek a vitamindús falatok támogassák a mindennapi szépségvitaminokat, még a stresszes mindennapok során is. Ezzel pedig még szebbé tegye a hajadat. Ha a hajad állagát szeretnéd visszajavítani, akkor napi két macit kell fogyasztanod. Ennek eremdénye ragyogó bőr és egészséges, rugalmas tincsekből álló dús hajkorona lesz. 

Az Ivy Bears ® vitaminok összetétele

Ha szeretnél egy intenzív vitaminkúrát a hajadnak, akkor ezt az Ivy Bears Immune-t ajánljuk. Azonban női és férfi hajvitamint is találsz az Ivy Bears kínálatában. 

Mit tartalmaznak ezek a szuper hajerősítő vitaminok? B vitaminokat, pontosabban B2, B6, és B12 vitamint. A B vitaminok a hajhagymák anyagcseréjét segítik, ezért hiányuknak köszönhető a töredezett haj és köröm. 

A, C és E-vitamint, melyek antioxidánsként védelmezik sejtjeinket. Emellett D-vitamint, amelyet a napfény hatására tud előállítani a szervezetünk, fontos immunerősítő vitamin, a hajképző mátrixsejtek működésének alapja. Ezért hiányában hajhullást tapasztalhatunk. A napsütéses hónapok után éppen ezért érdemes D-vitamint tartalmazó hajvitamunnal felturbóznod a sejtjeidet. 

Az Ivy Bears termékek összetevőik közé tartozik a biotin is, mely a  fehérje anyagcserében kap fontos szerepet, így támogatja, hogy a haj megfelelő szerkezetű és fényes maradjon. 

A nyomelemek tehát nagyon fontosak, például a cink magas koncentrációban található meg a hajszálainkban, ezért szükség van a folyamatos pótlásra. 

Az Ivy Bears Immune-t  boostoló szépségkúrára ajánljuk. Míg az Ivy Bears férfi és az Ivy Bears női vitamint hosszabb távon és rendszeresen érdemes fogyasztanod!