Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

We love hair: Nekünk tényleg minden a haj

We love hair: Nekünk tényleg minden a haj
Mit kell tudni a We Love Hair-ről? Azt, hogy maximalisták vagyunk. Mivel profizmusra törekszünk, ezért az a legjobb termékeket áruljuk. Ismerj meg minket!

A fő célunk a profizmus

Célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a tudatos hajápolás mikéntjét, hogy a hazai fodrászszalonok, valamint a fürdőszobai tükrösszekrények minőségi hajápolási kellékekkel teljenek meg. Az emberek ismerjék meg a hajukat, annak működését, tanulják meg, hogy mivel és hogyan érdemes ápolni, és erre a legmegfelelőbb eszközöket használják. 

Az általunk forgalmazott márkákkal a fodrászszalonok minőségét hozod el otthonodba. Például az Olaplex termékekkel, vagy épp a Color Wow színezőivel azokat a termékeket kapod meg, amelyekkel a legnagyobb sztárok is kezelik a hajukat. Miért választják ők is, a profi fodrászok is őket? Mert ezek a legjobb termékek.

A We love hair mögött olyan szakemberek állnak, mint a hazai hajkötéssokszorozó módszer hazai szakmai vezetője, aki hazai mesterfodrász tanulmányai után Los-Angelesben és New-Yorkban is tanult, és világhírű cégek kreatív csapataiban is dolgozott divatbemutatókon, fotózásokon. Több, mint 20 éves szakmai tudása és rendkívüli tapasztalatai garanciát nyújtanak az általunk kínált termékek minőségére. De pont emiatt a szakértelem miatt érdemes elolvasni a mesterfodrász szakmai tanácsait

Mert nem csak a legjobb termékekkel, hanem a szaktudásunkkal és tanácsainkkal is igyekszünk megvalósítani a célt, a hajápolással kapcsolatos tudás terjesztését. 

Olaplex termékek 

Kínálatunkban megtalálhatóak az Olaplex termékek, melyeket azért emelünk ki, mert ezek a legjobb hajkötéssokszorozók, melyeket a hajadra tehetsz. Ennek a modern technológiának köszönhetően meg lehet menteni a töredezett hajat. Az Olaplex kezeléssel ugyanis újjáépítheted a már sérült hajat. Újjá tudja építeni a kémiai kötéseket. Egy-egy Olaplex kezeléssel tehát a rendszeres festéstől, a hőkezeléstől, vagy épp az UV-sugárzástól sérült haj állapota javítható fel. A termékek koncentrált használatának eredményeként újra telt, erős, fényes hajszálaid lesznek. Az Olaplex kezelést pedig elhozhatod saját otthonodba, így a legprofibb szalonok minőségét tudod elérni saját fürdőszobádban. Persze ehhez javasoljuk, hogy hallgasd meg tanácsainkat, hogy a lehető legjobb eredményt érd el!

Kerüld el az Olaplex hamisítványokat

Hogyan különbözteted meg a hamis Olaplex termékeket az eredetitől? Gyakran merül fel ez a kérdés. Ami az egyik legfontosabb: mindig ellenőrzött, hivatalos eladótól kell megrendelni, nyilvánvalóan így kerülheted el a hamis termékeket. De nézzük a külső ismertetőjeleket!

Csomagolás és QR kód

A hamis termék egyik leglátványosabb jellemzője természetesen az ára. Ha erősen piaci ár alatt van egy termék, akkor, akkor érdemes lehet gyanakodni rá. De hogy mit kell nézni a csomagoláson? 

  • Mindig legyen rajta a  forgalmazó magyar nyelvű címkéje

  • A termékcímke legyen mindig érintetlen és ép

  • A hátsó termékcímkén található QR kód az Olaplex nemzetközi oldalára visz, nagy eséllyel a választott termék adatlapja jön be. De az is előfordul, hogy mégsem a termékadatlapra visz a QR-kód, ezért ebben az esetben nem kell megijedni, van, amikor a gyártó nem pontosan követi az utasításokat. 

Állag és kinézet

Mivel az Olaplex természetes összetevőket tartalmaz, ezért minimális állag vagy szín eltérést fel lehet fedezni az egyes termékek között. Például az is fontos, hogy a termék állaga változik, ahogy megbontás után telik az idő, mert sok természetes összetevőt tartalmaz. Mivel folyamatosan veszít a víztartalmából, ezért egyre sűrűbb lesz. Ez természetes folyamat, ezért nem kell megijedni, ha a hónapok óta használt sampon sűrűbb, és kicsit sötétebb, mint az új. Ez azért is fordulhat elő egyébként, mert szerencsére ezek a termékek nagyon gazdaságosak és jól habzanak, ezért egy kisebb flakon sampont is akár fél évig is használhatsz, ennyi idő után pedig lehet egy kicsit változnia az állagnak.

Az azonban fontos, hogy komolyabb szín- és állagbeli eltérésnél már gyanakodhatsz, hogy hamis termékkel van dolgod.

A We love hair márkái

Persze a többi termékünkről se feledkezzünk meg. Hiszen olyan márkákat forgalmazunk, melyekben mi is hiszünk. Melyeket a legmagasabb színvonalú, leghatásosabb termékeknek gondolunk. 

Mi kell a hajnak?

Véleményünk szerint például szulfátmentes termékekre van szüksége a hajnak, mert ez az anyag tisztít ugyan, de nagyon agresszív, és a hajunk így is ki van szolgáltatva az erősen károsító UV-sugaraknak, ha pedig festjük, gyakran szárítjuk vagy bármilyen módon hővel formázzuk, akkor még kiszolgáltatottabbá tesszük a tincseket. 

Emellett kifejezetten fontos az UV-védelem is, ezért sok termékünk rendelkezik ilyen jellegű hatóanyaggal. 

Mi kell a hajnak? Megfelelő hajápolási eszközök, minél kevesebb vegyszer, és tudatosság! Ennek szellemében válogattuk össze a következő márkákat, melyeket mind megtalálhatsz nálunk!

A Framart azért szeretjük, mert professzionális hajfestő eszközöket gyárt. A haj nem roncsolódik festés közben, például az általuk szabadalmaztatott ecsetsörtének köszönhetően a lehető legkímélőbb, mégis hatékony módon teríti be a tincseket. Az igényes kialakítású, vidám, mégis exkluzív megjelenésű, minőségi anyagból készült fodrászkellékei nagy kedvencek.  A prémium fóliák megkönnyítik a melírozást, nem szakadnak, öröm velük dolgozni. A vidám és kreatív kinézetű termékek élménnyé teszik a hajfestést. 

A Color Wow termékek mellett azért tettük le a voksot, mert egyedülálló termékeket fejlesztenek minden területen, a hajfestés, hajápolás, hajregenerálás bajnokai, a hajat belülről revitalizálják. Így fényes és telt, egészséges lesz a hajunk, ha a CW termékeit használjuk, a színéről pedig ne is beszéljünk. Tökéletesen megőrzi az adott árnyalatot, a fénye pedig sokáig nem fog tompulni. 

A Maria Nila szintén úttörő, és termékei a többi általunk preferált márkához hasonlóan kiemelkednek az általános nemzetközi kínálatból. Ezek a svéd hajápolótermékek nem csak vegánok, de a többi általunk árult termékhez hasonlóan állatkísérlet mentesek is. 

A K18 szintén kiváló, innovatív márka. Az általa kifejlesztett K18Peptide™ formula helyreállítja a hajat, eredeti állapotára hozza vissza, így egészséges és fényes lesz. A K18Peptide™ olyan bioaktív kezelés, amely molekuláris szinten fejti ki hatását.  A haj néhány perc alatt visszanyeri fiatalságát és egészségét a festés, szárítás és más kémiai terhelés.

Ezért ha minőségi termékekre, gyönyörű és egészséges hajra vágysz, akkor válogass termékeink közül.